Prasa ręczna, przeznaczona do krajowej produkcji moszczu lub soków owocowych.
Nadaje się do prasowania pokruszonych ziaren (→ jabłka, gruszki), owoców pestkowych, jagód itp.
Konstrukcja: wytrzymałe stalowe wrzeciono, drewniany kosz prasujący, miska zbiorcza (średnica →: 370 mm; obróbka powierzchni zgodnie z normami dotyczącymi materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością).
Akcesoria: wkład filtracyjny wykonany z poliestru (→ trevira, kolor biały).
Zalecane akcesoria: zapasowy wkład filtracyjny (30004).
Łączna wysokość: 695 mm
Wysokość kosza: 365 mm
Średnica kosza: 285 mm
Pojemność kosza: 18 l
Średnica komory: 370 mm
Kategoria: | Przetwórstwo owoców i warzyw ogrodowych |
---|---|
Waga: | 14.2 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.
Dodaj komentarz